A Fidesz az utóbbi választások alkalmával már nem igazán állt elő programmal. Az ellenzéki pártok politikájából viszont egyértelműen kirajzolódik, hogy a jelenlegi adórendszert megreformálnák és mind az LMP, mind a Jobbik erősítené a hazai KKV szektort.

Baka F. Zoltánnal, az Mfor.hu újságírójával az LMP és a Jobbik gazdaságpolitikai programját tekintettük át. Abban konszenzus van közöttük, hogy szakítanának a jelenlegi egykulcsos adórendszerrel és visszaállítanák a progresszív adózást. Mind az LMP, mind pedig a Jobbik programjában észlelhető egyfajta patriotizmus, mindkét ellenzéki párt a hazai KKV szektornak kedvezne.

 

Azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy ha kormányváltás lesz, akkor a “paksi szerződésnek annyi”, ezt kategorikusan kijelenti az MSZP, az LMP és a Jobbik pedig felülvizsgálná a paktumot – mondta el Baka F. Zoltán újságíró.

Kövess minket itt is:

Iratkozz fel a közösségi média felületeinkre, hogy valós időben értesülj a GazdaságTV friss tartalmairól!

Figyelmeztetés

A GazdaságTV ezen tartalmai csak az általános informálódást szolgálják, nem tartalmaznak semmilyen formában tanácsot, ajánlást és nem az a céljuk, hogy bármilyen befektetési vagy más döntésben alapként szolgáljanak. A GazdaságTV alapján hozott bármely befektetési döntés anyagi és jogi következményei kizárólag a felhasználót terhelik. Bővebben.