Az elmúlt szűk időszakban sok csapást szenvedett el a Bitcoin. Az egyik ilyen volt, hogy mind a Facebook, mind pedig a Google betiltotta a kriptovaluták reklámozását. Nemrég pedig Dél-Koreában, most meg Európában szeretnék szabályozni a Bitcoin használatát.

Az utóbbi idő nem kedvezett a Bitcoin árfolyamának, mivel a két nagy tech óriás, a Facebook és a Google is megszüntette a kriptovaluták reklámozását. Plusz Dél-Koreában volt egy óriási bizonytalanság, hogy betiltják vagy nem tiltják be ezeket az eszközöket. Most pedig az Európai Unió indított el egy szabályozási hullámot a kriptovalutákkal szemben. Csizmadia Tamás, a Bitcoinbázis.hu szakértője szerint, az 5-6000 dolláros szint alá is visszaeshet a Bitcoin árfolyama és egy lassú csökkenő trend tarthat egy-két évig, majd egy újabb kiugrás is elképzelhető.

Kövess minket itt is:

Iratkozz fel a közösségi média felületeinkre, hogy valós időben értesülj a GazdaságTV friss tartalmairól!

Figyelmeztetés

A GazdaságTV ezen tartalmai csak az általános informálódást szolgálják, nem tartalmaznak semmilyen formában tanácsot, ajánlást és nem az a céljuk, hogy bármilyen befektetési vagy más döntésben alapként szolgáljanak. A GazdaságTV alapján hozott bármely befektetési döntés anyagi és jogi következményei kizárólag a felhasználót terhelik. Bővebben.