2017 szeptemberében merész lépésre szánta el magát az Apple és a korábbi trendeket felrúgó koncepcióval ugrott elő a bokorból. Sokakat eléggé megosztott az új iPhone X designja és csillagászati ára, de ennek ellenére nagyon jól sikerültek a készülék eladási számai.

Az Apple új innovatív készüléke, amit iPhone X névre kereszteltek több ízben mutatott újat a piac számára. Ott volt az azóta “notch” néven elhíresült szenzorsziget, ami igencsak megosztotta a közvéleményt és az Apple fanokat is. További újítás volt, hogy az ujjlenyomat-olvasót elhagyták és egy 3D-s arcfelismerővel helyettesítették, aminek a pontossága egyedülálló volt. A másik meghökkentő dolog viszont az ára volt, ami egy használt autó felé konvergált, de ennek ellenére 12,7 millió készüléket sikerült az Apple-nek értékesítenie, 2017 első negyedévében. Viszont sikerült egy elég komoly hibát is vétenie a cégnek, mégpedig kiadta az új IOS-t, ami minden idők legrosszabbul sikerült frissítése volt.

Kövess minket itt is:

Iratkozz fel a közösségi média felületeinkre, hogy valós időben értesülj a GazdaságTV friss tartalmairól!

Figyelmeztetés

A GazdaságTV ezen tartalmai csak az általános informálódást szolgálják, nem tartalmaznak semmilyen formában tanácsot, ajánlást és nem az a céljuk, hogy bármilyen befektetési vagy más döntésben alapként szolgáljanak. A GazdaságTV alapján hozott bármely befektetési döntés anyagi és jogi következményei kizárólag a felhasználót terhelik. Bővebben.