A régióban Magyarországon debütált elsőként az SAP speciális kamionja. Az „Intelligent Enterprise Truck” névre keresztelt, átalakított járműben újfajta módon, high tech környezetben mutatták be a szoftvercég legújabb fejlesztéseit.

A kamionban újszerű „körítésben”, komplex audiovizuális élményt nyújtva jelentek meg a legkülönbözőbb iparágak legfrissebb innovációi, amelyek olyan problémákra kínálnak megoldást, mint – például –, hogy miként lehet egy állatfarmon a leggyorsabban felismerni a betegségeket, hogyan lehet a legoptimálisabban újratervezni a repülőgép-járatokat egy vihar esetén, vagy hogyan menedzselhetőek a leghatékonyabban egy város közüzemi szolgáltatásai. Olyan technológiákat lehetett megnézni működés közben, mint a mesterséges intelligencia vagy az IoT (dolgok internete).

 

A kamionban Varga Zsigmond, az SAP üzletfejlesztési vezetője válaszolt a GazdaságTV kérdéseire.

Kövess minket itt is:

Iratkozz fel a közösségi média felületeinkre, hogy valós időben értesülj a GazdaságTV friss tartalmairól!

Figyelmeztetés

A GazdaságTV ezen tartalmai csak az általános informálódást szolgálják, nem tartalmaznak semmilyen formában tanácsot, ajánlást és nem az a céljuk, hogy bármilyen befektetési vagy más döntésben alapként szolgáljanak. A GazdaságTV alapján hozott bármely befektetési döntés anyagi és jogi következményei kizárólag a felhasználót terhelik. Bővebben.