A Magyar Emlékezet Kulturális Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával kiadványt jelentett meg Európa és emlékezet; könyv kultúránk fennmaradásáért címmel. A kiadvány célja, hogy partnerszervezetek és kultúrával foglalkozó egyének számára beszámoljon az egyesület oktatási intézményekben megvalósított kulturális rendezvényeinek szervezésének és lebonyolításának metódusáról. Az egyesület munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek a kultúra egyénekhez történő közvetítése területén, különös tekintettel a fiatal generációk számára, akikre jövő közönségeként, kultúra fogyasztó rétegeként tekintenek.

Kérdésünkre Benda Gábor az egyesület elnöke elmondta, hogy nagy örömmel tölti el, hogy lehetőségük nyílik bemutatni az egyesület munkáját, hiszen az a metódus, amit kidolgoztak csak úgy lehet sikeres igazán, ha minél többen alkalmazzák, és magának módszertannak az átvételén túlmenően egyre többen és többen érzik annak fontosságát, hogy részt vegyenek egy új kulturális közönségréteg kinevelésében. Hozzátette, hogy az egyesület működése szempontjából szintén nagyon fontos, hogy a 2018-as évre az Alapkezelőtől támogatást nyertek budapesti irodabérlésre, amely nagyban megkönnyíti a közös munka összehangolását, mind az egyesület tagjaival, mind pedig a partnerszervezetekkel.

Kövess minket itt is:

Iratkozz fel a közösségi média felületeinkre, hogy valós időben értesülj a GazdaságTV friss tartalmairól!

Figyelmeztetés

A GazdaságTV ezen tartalmai csak az általános informálódást szolgálják, nem tartalmaznak semmilyen formában tanácsot, ajánlást és nem az a céljuk, hogy bármilyen befektetési vagy más döntésben alapként szolgáljanak. A GazdaságTV alapján hozott bármely befektetési döntés anyagi és jogi következményei kizárólag a felhasználót terhelik. Bővebben.